Dag 2: ik kook

“Wat fijn om voor jullie te mogen koken, het wordt zo dankbaar ontvangen en er is mooie energie in de groep”. Ik kook voor 30 man in Heerde voor de Biodanza groep www.levenslicht.net

Voor de lunch: salade met gemarineerde venkel, witlof en avocado en paprika-wortelsoep met gember en citroen

Voor het diner: quinoa salade met wortel, maïs en romige verse kruiden dressing van dille, koriander en selderij. Daaromheen sperziebonen, olijven, zonnepitten en bleekselderij. Daarbij een sappige ratatouille, roast van aubergine, courgette, paprika, ui, zoete bataat en tomaat, met verse rozemarijn en tijm en droge oregano en basilicum. En de grande finale met knapperige  amandel chocolade gezoet met ahornsiroop en een verse vijg in een dot vegan room.

Een korte uitleg van mij aan de groep en wat uitgebreider aan mijn assistent, over mijn manier van snijden en bereiden van eten, hoe ik het eten blij wil houden, levenssappen wil laten stromen. Alles groeit en beweegt. Hoe je met eten omgaat, heeft invloed op de energetische waarde, meer laten ontspannen en openen of meer samen laten trekken, aarden of spiritueel verlichten.

Ik word hier erg blij van

©03-08-2024 AW

Scroll naar boven