Kunst als input en output

Ik heb opleidingen gevolgd aan de Academies voor Beeldende Kunsten in Den Bosch en Rotterdam en een jaar aan de University of Newcastle upon Tyne. Hoewel mijn werkterrein zich in de loop der jaren verbreed heeft, is kunst belangrijk in mijn leven gebleven. food · art · movement · practice,  zijn de kernbegrippen van an. Alles voedt elkaar. Van buiten naar binnen en van binnen naar buiten.

Mijn thema was en is nog steeds de dunne scheidslijn tussen binnen en buiten. Letterlijk de huid, onze huid, die we aankleden, transformeren, maar die naakt onze kwetsbaarheid kan tonen. Figuurlijk ons masker, ons pantser, onze persoonlijkheid gevormd door wat wat we dragen, wat ons gevormd heeft. Mijn missie is het om terug te gaan naar de bron en te tonen wie we werkelijk zijn.

De foto toont een aantal installaties die ik gemaakt heb voor de 5 ritmes dans van Ron Hagendoorn in Rotterdam.
Ik maak performances en ik schrijf: blog

In Epe, de plek waar ik opgegroeid ben, werk ik aan het realiseren van mijn droom: back to the base, de natuur.
Mijn ‘sprookjestuin’ aan de Delftweg zal zich geleidelijk verplaatsen. Er komt een pluktuin, theetuin en voedselbos en ruimte voor activiteiten. Het ontwerp hiervoor ligt klaar en wacht op financiering.

Scroll naar boven