Adjusting, aanpassen

Ik lijk wel een afwasmachine. Negen mensen maken een hoop rotzooi, vooral als ze hun rotzooi niet opruimen achter hun rug. Maar ik geloof dat de boodschap vandaag wel is binnen gekomen. We kwamen net terug van some site seeing, eco-snack en cool down, terugtrekken. Als het te druk wordt trek ik de stekker er uit, dan versta ik opeens geen Engels meer, wordt het een soort hurlygurly, just noise, nog steeds een hoop geluid dat wel.

Sydney herbergt een schat aan strandjes, groen, rijke en rijkere wijken, winkelstraten in alle soorten en maten, trendy hotspots, rondom het centrum met hoogbouw, laagbouw in alle soorten en maten met tuin meestal of langs het water, Sydney meandert zich langs de kust, vandaar die eindeloze strandjes.

Bij terugkomst is de keuken nog steeds opgeruimd, niet weer zo’n berg bagger met een smile wegwerken, goed voorbeeld doet goed volgen uiteindelijk. Gasten zullen bijdragen in het huishouden. Nu is er een shoppinglist te maken voor 18 man aan de kerstdis. Snacks en drinks en tralala.

Een ijzige wind waaide vanmorgen door mijn haren, nu is het wat rustiger en staalblauw, mijn huidje kan in ieder geval rustig wennen zo. Die warmte komt straks wel, up north. Het lijkt veel langer dan drie dagen alweer hier, het lichaam heeft zich in ieder geval aangepast. Ga misschien toch maar een auto huren, lekker gaan.

Scroll naar boven