Table d’hôte 2

God wat was het fijn vanavond.
Mijn feestje was vanmiddag, tijdens het voorbereiden en het koken.
Ik word heel erg blij van lekker eten bedenken en maken.
Op kleur, op smaak, op vorm.
Ik snijd energie in het eten, ik roer de yin er uit,
ik yangiseer met zout en balanceer ergens in het midden,
naar de aarde.

Vijf gangen dit keer, wat een genot,

Appetizer: witlofbootje met rozijnen en appel en nootjes
Soep: pompoensoep met aardappel en peterselie
Tussengerecht: gegrilde courgette met madame Jeanette salsa extra hot
Hoofd: basmatirijst, curry met kikkererwten, wortel, ui, rode paprika, aardappel en gerookte tofu, zoete aardappel uit  de oven, pickels van Chinese kool met koji boontjes, salade met radichio, maïs, walnoten
Desert: abrikozen, tahini, boekweit, rijstmelk pudding met cichoreistroop.

Scroll naar boven