Sacred Breath

Ik kan niet anders zeggen dat het een wonderbaarlijke ervaring is deze sacred breath rebirthing sessie! Ik voel me lichter, liever en jaren jonger. Alsof ik verliefd ben op het hele universum. Mijn lichaam tintelt van top tot teen. Ik ervaar een soort van natuurlijke high. 

Gisteren in de sessie had ik op een gegeven moment het gevoel alsof ik heen en weer gewiegd werd en dat gevoel is er nog steeds min of meer, een zacht wiegen van mezelf.

Dit is geweldig. 

En nu na een aantal weken voel ik dat er wezenlijk iets verandert is. Ik voel me vrijer er is een last weg. Ik beweeg me makkelijker, er is meer vertrouwen. Ik ben erg blij dat dit op mijn pad is gekomen en ik kijk uit naar de volgende sessie. Met de heerlijke spanning van uitzien als een kind naar haar verjaarsagspartijtje. Jippie

In het verleden nam ik twee keer deel aan een  cacaoceremonie. Deze cacao drinken is van een heel andere orde dan rauwe chocolade eten. Dat is lekker en smaakt naar meer als je net als ik een ‘chocolade addict’ bent maar weegt niet op tegen de uitwerking van de hoeveelheid magische cacao die je  tijdens de ceremonie inneemt. De eerste keer voelde ik een zachtheid en opengaan in mijn borstgebied waardoor ik mijn omgeving liefdevoller kon omarmen. Alsof ik door mezelf liefdevol te accepteren daarmee ook de wereld om me heen liefdevol kon en kan accepteren en daarin wilde communiceren. De tweede keer was meer ingetogen en sereen naar mezelf toe en ik voelde me stil en verankerd na de sessie.

Ik heb op verschillende manieren ademsessies gedaan, verschillende vormen van lichaamswerk met dans, klank, de AUM van Osho en andere actieve meditaties, me laten wiegen in het water en verschillende vormen van psychotherapie achter de rug. Al die dingen zorgen ervoor dat ik steeds meer open bewustzijn ervaar en oude ballast, aangeleerde overtuigingen kan (los)laten. Waardoor ik dichter bij mijn intrinsieke zijn kom. En door de overgave aan wat is,  komt mijn authentieke zelf komt tot bloei. 

Aan een rebirthing sessie was ik heel lang niet toe, omdat ik bang was voor de overgave bang voor wat er boven zou komen. Mijn ‘niet welkom’ voelen bij de geboorte is een hardnekkige overtuiging. Toen via facebook een aankondiging voorbij kwam van een rebirthing sessie gegeven door Paolo Da Floresta voelde ik een ‘ja’ van binnen en zonder daar over na te denken, zonder een verklaring te zoeken voor dat gevoel stelde ik daar vertrouwen in. 

De sessie heeft me letterlijk ‘lichtheid’ opgebracht. Het contact met mijn innerlijk kind is sterker, als hersteld. Ik speel makkelijker, voel me vrijer in mijn bewegen en me uiten, vrijer in mijn zijn en aanvaarden van mezelf hoe ik ben hier in deze wereld. 

Er zijn en blijven altijd nog dingen op te lossen en nieuwe situaties zullen zich aandienen die rommel opleveren om weer op te ruimen. Maar gaandeweg ervaar ik steeds meer gemak en lichtheid hierin.

Ik heb nog nooit de combinatie van ‘sacred breath’ rebirthing en cacaoceremonie gedaan. Ik vertrouw er op dat dit een mooie reis wordt dieper in mijn innerlijk wezen of een inzicht zal geven of licht zal schijnen op wat zich aanbiedt tijdens de reis. Met een open hart nodig ik je uit om deel te nemen. De ruimte waarin de sessie plaatsvindt heeft een achthoekige vorm en een stervorm in het plafond. Het is mijn woning waar ik ook werk, yogales geef en workshops.

Na afloop is er wat te eten. Eten bereiden is mijn passie voor dat wat de natuur ons biedt aan levens versterkende kracht uit de aarde.

Scroll naar boven