NEEEEEEEEEEEEEE

Er is genoeg liefde.

Vroeger was ik zacht naar buiten en hard naar binnen.  Nu ben ik zacht naar binnen en stevig naar buiten. Hard zal ik niet worden, daarvoor voel ik te veel liefde voor de wereld. Maar ik geef wel steeds beter mijn grenzen aan.

En nee, hier heb ik dus geen zin in. Al dat gedoe, ja, nee, misschien, we zien wel. Nou niet dus. Ik ga niet zitten wachten. Ik ga mijn ding doen. Mannen, pfff. Wat willen ze nou eigenlijk. In plaats van gewoon plezier hebben met elkaar, gaan ze moeilijk doen. In plaats van lekker genieten van de sex en het samenzijn gaan ze van alles in hun hoofd halen, moeilijk doen. Al die verwachtingen zijn echt niet de mijne. Ik wil niet samenwonen, geen binding, geen vorm, ik ben net vrij, dank je wel. Laat me lekker flirten met het leven. Laat me spelen.

En ja natuurlijk heb ik verlangens en verwachtingen, maar die zijn van mij.
En waarom zou ik die niet uitspreken, je hoeft ze niet te vervullen, gaan ze meteen in de verdediging en getver, ook nog zich verantwoorden. Het hoeft niet, echt niet, laat maar.

Ik wil mezelf kunnen zijn, zonder restricties, ik ga een ander zijn rommel niet opruimen. Ik wil een volwassen vent, eentje die zijn eigen boontjes dopt, maar ook plezier wil hebben met mij. Een emotioneel volwassen mens, die kan communiceren en die wil spelen en genieten. Dus kom maar als je durft.

Scroll naar boven