Meer dan genoeg

Ik heb genoeg.

Ik heb een dak om onder te slapen, eten, vrienden, familie, kleren, sieraden, spullen, een tuin, werk, een studio, geld.
Ik kan overal terecht, ik heb geleerd, ik leer nog steeds, ik heb diploma’s, ik heb ervaring, ik ervaar, ik kan veel, ik heb mogelijkheden, ik doe, ik denk, ik dans, ik speel, ik geniet, ik leef, VOL LEDIG.

En die geliefde die komt er wel terzijnertijd. Eentje die niet over mijn grenzen gaat, die me laat en me neemt zoals ik ben, die me niet wil manipuleren of bezitten, die me niet zegt wat ik moet doen, die tegen mijn ego bestand is, mijn wil, mijn arrogantie, mijn gekte, mijn daden, mijn levenskracht.
Eeentje die niet in de verdediging gaat, zich verontschuldigt, invult, voor me gaat denken, die lekker in zijn lijf zit, wil voelen, genieten, spelen, ontvangen in liefde.

Scroll naar boven