levensenergie

Seksuele energie is initiële energie. Basisenergie, levenskracht, vitaliteit.
Als wij zijn geboren uit seks, waarom hebben zoveel mensen dan moeite met seksualiteit. Niets zo mooi als twee mensen die met elkaar verenigd zijn, letterlijk als de penis de vagina vult, in vervulling gaan.

Seksuele energie, hoef je niet te gebruiken voor seks. Als je deze krachtige energie kan transformeren in creatieve energie, in activiteit, dus omzet in handelen, kan je bergen verzetten. Alles stroomt dan. Van je solar plexus naar beneden naar je tweede chakra (van de seksualtiteit), door naar je benen.

Als je seksuele energie inzet voor seks, en  je met elkaar verenigd, krijg je weer nieuwe energie, de man geeft, de vrouw ontvangt. In seksualiteit verlies je je energie in je orgasme, maar het maakt je wel hemels gevoelig.

Alle ki oefeningen brengen energie naar het onderlichaam, ballen energie samen in je hara en openen je onderste chakra’s. Hoe opener en flexibeler het bekken wordt, hoe beter de seksuele energie kan stromen en hoe vitaler je wordt. Yoga met hara versterking opent de onderste chakra’s en laat de levenskracht stromen. Yoga betekent vereniging van lichaam en geest. Door de werking van yoga opent het lichaam en de geest voor diepere seksuele gevoelens. Haleluja.

Na een weektraining  is alles willend als je durft te voelen.

Scroll naar boven