Christmas shopping and more

Be aware the cleaners are in. Het is broeierig warm, zweten. Net als op de camping, mensen observeren. Als de actie stopt. Ik kan eindelijk doen wat ik het liefste doe, schrijven, wandelen, kijken, fotograferen, koken, eten, bewegen, lezen. Maar doe ik dat eigenlijk niet al de hele tijd. Ik zou willen zeggen: stop running around. In het moment zijn maakt zoveel goed. En geeft zoveel ruimte en tijd. Hoe leer je zoiets aan anderen? Het helpt om tussen elke activiteit in, te stoppen, af te sluiten en dan met de volgende activiteit te beginnen, focus. Hier is de energie aan het wentelen, alle kanten op. Zoveel geleerd de afgelopen jaren, kennis toepassen, weten is één ding, doen een andere. Stoppen met doen en gaan voelen, niet denken. Go with the flow. Ik wordt gedragen. Eén week niet gewerkt en ik wil alweer. Is dit leren?

Scroll naar boven