An is Bewegen in Bewust Zijn:  food, art, movement, practice
Kom een workshop volgen, beweeg mee, maak of proef. Wees welkom in de oude dorpskern van Rotterdam Overschie.

De grondslag van het centrum is de filosofie van de Oki do yoga. De Japanse meester Masahiro Oki ontwikkelde deze vorm van yoga met als doel je weer in contact te brengen met je levenskracht. Het is een combinatie van verschillende soorten Indiase yoga, oosterse geneeswijzen en martiale kunsten. Op basis van deze filosofie bied An activiteiten aan.

Vier basisprincipes staan bij deze manier van leven centraal: flexibele spieren, diepe adem, gestrekte ruggengraat en schoon bloed. Dit bereik je door met aandacht te bewegen, eerlijk, puur en met mate te eten, te zorgen voor voldoende ontspanning en te genieten.

an biedt yoga en dans aan, gezondheidsadvies, kunst, kookles en An kookt, waarbij je kennis kunt maken met de eerlijke pure biologische keuken van Anneke Wildeman.

an is in beweging, net zoals de natuur. Ons leven is een zoeken naar de juiste balans. Daarvoor is het nodig om flexibiliteit te ontwikkelen. Door te leren luisteren naar je levenskracht, ontdek je je natuurlijke kracht en potentie en leer je deze toe te passen.

Op weg naar een nieuwe balans, in ont-moeten en samen-werken vanuit licht en liefde. Groeien is fijn. Anneke

Go To Top