radijs

Kok aan huis?

Ik kook voor u een biologische specialiteitenmaaltijd met liefde en aandacht. Dat proeft u en dat voelt u! In overleg met u stellen wij de maaltijd samen, maar u kunt zich ook laten verrassen.

Voor wie en wat?

Voor een feest, bijeenkomst, bijzondere gelegenheid of zomaar, om jezelf te verwennen. Dit kan ook op reguliere basis. Voor particulieren en instellingen. Bij u thuis of op bestelling.

Wat eet u?

U kunt kiezen uit een maaltijd of lunch, bestaande uit verschillende gangen, hapjes of een buffet. Wij verzorgen de inkoop en het koken, als u dat wenst kunnen we ook zorgen voor een passende tafelschikking en/of de afwas.

Biologisch

Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van seizoensprodukten, biologische ingrediënten en lokale produkten eventueel kan er ook duurzame vis en of biologisch vlees aan de maaltijd toegevoegd worden.

Wat kost het?

Een maaltijd van drie gangen kost € 30,- p.p. De totaalprijs is in overleg. Deze is afhankelijk van het aantal personen en de wensen. Zoals een vier of vijfgangen menu, wijnarrangement en andere dranken, de huur van servies en bestek en reiskosten.

Go To Top