radijs

Kok aan huis?

Ik kook voor u een vegetarische of veganistische biologische specialiteitenmaaltijd met liefde en aandacht. Dat proeft u en dat voelt u! In overleg met u stellen wij de maaltijd samen, maar u kunt zich ook laten verrassen.

Voor wie en wat?

Voor een feest, bijeenkomst, bijzondere gelegenheid of zomaar, om jezelf te verwennen. Voor particulieren en instellingen. Bij u thuis of op  lokatie. Ik kook momenteel vooral voor weekenden, retraites en trainingen. Het eten kan ik afstemmen op wat nodig is, meer aardend, zacht of etherisch, voedend of ontspannend.

Wat eet u?

U kunt kiezen uit een maaltijd of lunch, bestaande uit verschillende gangen, hapjes of een buffet. Wij verzorgen de inkoop en het koken en laten de keuken netjes achter. Weekenden kunnen geheel verzorgd worden.

Biologisch

Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van seizoensprodukten, biologische ingrediënten en lokale produkten.

Wat kost het?

Een maaltijd van drie gangen vanaf € 35,- p.p. De totaalprijs is in overleg. Deze is afhankelijk van het aantal personen en de wensen. Zoals een vier- of vijfgangen menu, vegan, vegetarisch, paleo, glutenvrij, zuivelvrij, suikervrij...Er is een starttarief en reiskosten en parkeerkosten wordne berekend. De basisprijs voor een dag op lokatie start vanaf € 35,- (simpel ontbijt, lunch en diner) Prijzen excl btw.

Go To Top